Bubu - despre La-La Band

Dupa cum bine stiti, Bubu face parte din trupa noastra. In articolul aparut pe site-ul protv.ro (si pe care il puteti citi integral aici), Bubu marturiseste caLa-La Band este o trupa extraordinara cu oameni extrem de talentati si ma bucur foarte mult ca am fost cooptat in aceasta trupa ca tobosar, ma simt foarte onorat. La-La Band inseamna pentru mine o noua familie si o noua experienta de viata”.

Suntem fericiti sa il avem pe Bubu in trupa noastra!!!


As you know, Bubu is part of our band. In the news article posted on protv.ro (which you can read here), Bubu says that "La-La Band is a great musical group with extremely talented guys. I'm so happy to be part of this band as drummer... I really feel honoured. For me La-La Band is a new family and most certainly a new life experience".

We're so happy to have Bubu in the band!!!! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comentarii:

Raphael said...

Bubu este o onoare si pentru noi sa ne spargi timpanele.Good job ma friend!!

Cristina Ciobanasu said...

Buna asta Rapha!:)))Love u Bubu!!:d:-***

Anonymous said...

Buna,Bubu este cel mai bun tobosar ,chiar mai bun decat prieteni mei(se stiu ei ,acolo baietii:)) ),dar sa trecem la subiect,am sa spun totul pe fata :)... sunt mult prea interesata de Bubu,de 2 saptamani incerc sa fac rost de id`ul lui adevarat si nu`l gasesc nicaieri.Vreau sa va rog daca ma puteti ajuta in legatura cu id`ul lui ?In cateva cuvinte,imi place de Bubu ;;):d:)

Anonymous said...

Anna sunt. Bubu cred ca este cel mai normal ca atitudine de-acolo:))dar asta pt ca e atat de calm si joaca asa de bine. ehh,nu ca ceilalti nu ar juca bine:">.

Anonymous said...

Bubu este cel mai bun tobosar din lume.L-am urmarit decand era mic si mi-a placut foarte mult
de la milu radu marian

Anonymous said...

vreau id-ul lui bubu .va rog sa mi-l dati si mie ......
Bubu este cel mai bun tobosar din lume .lam vazut la tv decand eram mic si mia placut foarte mult .
de la Radu Milu Marian

Post a Comment